OMAR INGI MAGNUSSON SKIFTER TIL BUNDESLIGAEN

19.juni
2019
Kl: 13:07
Den islandske landsholdsspiller skifter efter den kommende sæson til tyske SC Magdeburg, hvor han har sat sin underskrift på en fireårig kontrakt

Den islandske landsholdsspiller skifter efter den kommende sæson til tyske SC Magdeburg, hvor han har sat sin underskrift på en fireårig kontrakt. Magnusson har haft en forrygende sæson i Aalborg Håndbold, der endte som pokalvinder og dansk mester. Denne sæson bød også på personlig hæder til Aalborg-backen, som blev kåret til årets højre back i den danske liga.

Omar Ingi Magnussons kontrakt med Aalborg Håndbold udløber efter den kommende sæson og derefter går turen til Magdeburg: ”Under mit besøg i Magdeburg fik jeg et rigtig godt indtryk af klubben, byen og klubbens fantastiske fans. Jeg tror, jeg passer rigtig godt til klubbens og cheftræner Bennet Wiegerts spillefilosofi. Jeg glæder mig til udfordringen i Bundesligaen og til at kæmpe og spille med om titler sammen med SC Magdeburg.”fortæller islændingen i forbindelse med sit skifte.

Klubbens cheftræner glæder sig til at arbejde sammen med Magnusson: ”Vi er meget stolte over, at Omar har valgt at skrive en længerevarende kontrakt med SC Magdeburg. Han er helt sikkert en af Europas største talenter på højre back og har trods sin unge alder allerede stor international erfaring.” udtaler Bennet Wiegert.

Best Way Management ønsker Omar og SC Magdeburg et stort tillykke med aftalen.