PATRICK WESTERHOLM STOPPER EFTER DENNE SÆSON I TTH HOLSTEBRO

06.august
2019
Kl: 11:58
Efter denne sæson stopper den finske cheftræner i TTH Holstebro, som han har stået i spidsen for siden 2015. Westerholm har meddelt klubben, at han gerne vil prøve noget nyt.

”Jeg har indtil videre haft fire virkelig gode år i TTH Holstebro, hvor jeg er stolt af den udvikling, som vi i klubben har skabt. Det har været en god tid for mig, men jeg føler, at det nu er blevet tid til nye oplevelser, hvor jeg skal afprøve mig selv i nye rammer, og hvor jeg forhåbentlig kan udvikle mig som træner.” fortæller Patrick Westerholm og fortsætter:

”I TTH har jeg haft nogle fantastiske medtrænere og spillere, som alle har givet mig en masse gode oplevelser og resultater. Jeg ser frem til denne sæson med en ny holdsammensætning, som rummer et stort potentiale. Jeg vil gøre alt for, at vi sammen skal lykkes med en stærk sæson, hvor jeg kan efterlade holdet med en medalje om halsen – og den må gerne være af guld.”

TTH Holstebro-direktør John Mikkelsen glæder sig over mange flotte år med Westerholm ved roret: ”Patrick har sat nogle tydelige og flotte spor i klubhistorien gennem de seneste fire år, og han bliver svær at erstatte. Han har været den træner, som samlet har skabt de bedste resultater med en DM-sølvmedalje, klubbens første Champions League deltagelse, et pokalmesterskab og senest en deltagelse i EHF Finals samt hvert år været tæt på DM-medaljer. Patrick har med færre midler end de øvrige tophold skabt et hold og resultater, som vi kun kan være imponeret af. Vi vil sammen med Patrick sørge for at denne sæson også bliver en stærk TTH-sæson.”

Best Way Management ønsker Patrick Westerholm tillykke med en flot karriere i TTH Holstebro og ser frem til at hjælpe Patrick på vej mod nye udfordringer.