Best Way Management udvider bestyrelsen

10.September
2020
Kl: 20:13
ANSÆTTER ÉN AF DANMARKS MEST INTERESSANTE IVÆRKSÆTTERE
Best Way Management er et håndboldspecialiseret agentfirma, som gennem 13 år har hjulpet europæiske tophåndboldspillere, talenter og trænere til de bedst tænkelige resultater. Vi er stolte over enhver repræsentation og takker for tilliden gennem hver eneste dag at arbejde for, at morgendagen bliver mere succesfuld, mindre problematisk og mere fantastisk end dagen idag for alle vores BWMFAMILY-klienter.
Akkurat som håndboldspillere har, har vi hos Best Way Management, drømme. Vi drømmer om at være branchens mest professionelle agentfirma og giver nu endnu mere liv til drømmen gennem ansættelse af Anders Børsen, som foruden BWM’s to ejere, Kristina Bille og Rasmus Skram, samt Brian Christensen og Peter K. Bertelsen udgør Best Way Managements nye bestyrelse.
Anders Børsen - én superstjerne i disciplinen forretningsudvikling og vækst
Anders Børsen er 33 år og har allerede flere markante vækstrejser på CV’et. Efter ni år hos AGITO Medical, som senere er blevet solgt til Philips Healthcare, sluttede Anders sig i 2016 til vinhandelsfirmaet RareWine. Som medejer og direktør i det nystiftede RareWine Invest, stod han i godt fire år i spidsen for udviklingen i Nordens største vininvesteringsfirma. Efter en utrolig vækstrejse, hvor 4 ansatte blev til 40, og hvor omsætningen i RareWine voksede til en halv milliard kroner, overgik Anders Børsen pr. 30. juni til en rolle i selskabets bestyrelse.
Det er et enormt priviligium for Best Way Management at have Anders med på holdet. Her bliver hans opgave, sammen med den øvrige bestyrelse, at sikre, at ideer, drivkraft og energi på sikker vis omsættes til en solid strategi, som skal stadfæste BWM’s position som et troværdigt, fremtidsorienteret og professionelt agentfirma.
Dyrker drømmen om at være branchens mest professionelle agentfirma
Vi agenter (Kristina Bille, Søren Lindholt og Rasmus Skram) vil turde drømme stort sammen med vores spillere. Vi drømmer om, at kunne inddække vores spillere 360 grader rundt om håndbolden, så de opnår fuldt fokus på deres professionelle håndboldkarriere, opnår så lidt distrahering fra udefrakommende udfordringer og samtidig er i stand til at løse alle tænkelige problemstillinger. Kun tiden vil vise om drømmene bliver til virkelighed, men uden dem havde vi aldrig organiseret os som nu. Vi er stolte over vores arbejde, vi er stolte over Best Way Management og vi glæder os til fremtiden.