KAJA KAMP SKIFTER TIL TEAM ESBJERG

09.July
2020
Kl: 09:31
Den 26-årige stregspiller var egentlig på vej til tyske TuS Metzingen, men pga. coronakrisen og den økonomiske situation i klubben, valgte Kamp at træde ud af aftalen.

I stedet går turen til Esbjerg, hvor der venter spændende udfordringer med tophåndbold og Champions League: ”Jeg ved, jeg sportsligt tager et stort skridt, for Esbjerg er en stor klub med et mega spændende setup. Men jeg har mod på at tage chancen og udfordre mig selv. Der er to spillere foran mig på stregen, men jeg lægger mig ikke fladt ned og vil kæmpe for spilletid.” Udtaler Kaja Kamp i forbindelse med sit skifte.

Og forsætter: ”Jeg er sikker på, at jeg vil udvikle mig som spiller og person ved hele tiden at skulle præstere 100 procent til træning for at kunne hævde mig. Det har også haft stor betydning for min beslutning, at Jesper Jensen er træner, for ham har jeg kun hørt godt om.”

Kaja Kamp har skrevet under på en etårig aftale med de forsvarende danske mestre. 

Netop Jesper Jensen glæder sig også over at kunne tilknytte Kamp til truppen: ”Kaja er typen, der fighter, går all-in, bringer humør og vildskab, og så er hun så ærgerrig, at hun ikke er tilfreds med at sidde på bænken. I forsvaret kan hun dække alle positioner og vil også kunne aflaste Sanna Solberg i det offensive forsvar. Hun tør som spiller tage store beslutninger og tog et stort ansvar i TTH Holstebro. Det er et stort spring at komme fra en klub, hvor man var glad bare for at vinde, til en klub med et helt andet forventningspres.”

Best Way Management ønsker Kaja og Team Esbjerg tillykke med aftalen.