MAGNUS HAUBRO SKIFTER TIL RIBE ESBJERG HH

18.January
2022
Kl: 14:26
Den 20-årige talentfulde playmaker, der har været en fast del af både U- og Y-landsholdene, skifter på en 2-årig aftale til Ribe Esbjerg HH.

Magnus er vokset op i Skanderborgs eliteakademi, SHEA. Han fik debut på ligaholdet som 18-årig. Fast mand på ungdomslandsholdene – herunder til EM og VM. Magnus har i øjeblikket en statistik på 45 mål og 24 assist i sæsonens første 14 kampe med Skive. Nu skifter han til Ribe Esbjerg HH på en aftale gældende til 2024.

Cheftræner Anders Thomsen har fulgt Magnus helt tilbage fra ungdomsårene og udtaler om den unge playmaker: "Magnus’ talent var allerede dengang tydeligt. Udviklingen i Skive har bare bekræftet det. Vi får en spiller, der kan gå ind på flere positioner i bagkæden. Han er både skud- og duelstærk – og har samtidig et godt blik for medspillerne. Magnus er tovejs-spiller med markante styrker både offensivt og defensivt”.

Magnus ser også frem til skiftet og udtaler: "Jeg ser Ribe-Esbjerg HH som det helt rigtige skridt på nuværende tidspunkt i min videre udvikling"

Best Way Management ønsker Magnus og Ribe Esbjerg HH stort tillykke med aftale.