KRISTINA BILLE SPILLERAGENT kb@bestwaymanagement.dk +45 40 83 31 26
Kristina har været ansat i Best Way Management siden begyndelsen af 2015. Kristina har hovedansvaret for de damespillere som vi repræsenterer. Med sin baggrund fra landsholdet, ophold i udlandet samt flere topklubber i Danmark har Kristina de optimale forudsætninger for at rådgive spillerne i forhold til karriereplanlægning. Kristina er uddannet cand.merc. i styring og ledelse.
RASMUS SKRAM SPILLERAGENT rs@bestwaymanagement.dk +45 27 57 09 75
Rasmus blev en del af Best Way Management i begyndelsen af 2014 og har siden spillet en væsentlig rolle i den positive udvikling, som BWM gennemgår. Rasmus har med sin baggrund som spiller på topniveau i både Danmark og Sverige gode forudsætninger for at rådgive spillerne på bedst tænkelig måde. Rasmus er uddannet cand.merc. i organisation og strategi og er desuden i besiddelse af fransk agentlicens.
SØREN LINDHOLT SPILLERAGENT sli@bestwaymanagement.dk +45 24 87 50 55
Søren har været ansat i Best Way Management siden januar 2018. Søren rådgiver fremtidens håndboldprofiler hos BWM og har et særligt øje for at spotte talenter. Qua sin baggrund som håndboldspiller og markedsføringsøkonom kan han glimrende sætte sig ind i en håndboldsspillers hverdag.
MAIKEN BILLE PA & BACKOFFICE mb@bestwaymanagement.dk +45 28 34 83 19
Maiken blev ansat i Best Way Management i starten af 2021, da vi gennem en stor vækst havde brug for ekstra ressourcer. Maiken har en kandidat fra Aarhus Universitet og har kompetencer indenfor organisationsudvikling. Derudover har hun stor passion for håndbold og har selv spillet i mange år samt trænet flere ungdomshold.
SOFUS SKRAM KOMMERCIEL RÅDGIVER ss@bestwaymanagement.dk +45 31 49 22 06
Sofus blev en del af Best Way Management i september 2021, eftersom vi vil være digitalt førende og have fokus på spillernes kommercielle aktiviteter. Sofus har en kandidat i økonomi og IT fra Aarhus Universitet og har derfor forudsætningerne heraf. Han har selv spillet ungdomshåndbold i Aalborg Håndbold og forstår derfor også håndboldspillernes fokus og hverdag.