FULL-SERVICE SPORTS MANAGEMENT AGENCY

BEST WAY MANAGEMENT

Vi rekrutterer, udvikler og forbinder verdensklasse talent og klubber

Vi er et dansk agentbureau, som er specialiseret i sportslig og kommerciel rådgivning af topatleter, talenter, idrætsklubber og virksomheder. Vi er det professionelle bindeled mellem alle parter i sportsverdenens samarbejder og er med til at sikre toppræstationer i en yderst resultatorienteret branche.

#BWMFAMILY

#BWMFAMILY

#BWMFAMILY

#BWMFAMILY

#BWMFAMILY

#BWMFAMILY

#BWMFAMILY

#BWMFAMILY

Dedikeret og nærværende agentbureau bag sportens stjerner

I løbet af det sidste +10 år har Best Way Management etableret sig som et førende sportsagentur, med fokus på rådgivning og håndtering af talenter og topatleter.

Vores internationale netværk og dedikerede team kombinerer dyb ekspertise med en fælles passion for sport, hvilket sikrer vores klienter og partnere optimal succes. 

Et udpluk af vores transfers

De seneste år har Best Way Management foranlediget samarbejder mellem vores profiler og verdens mest prestigefyldte klubber. Du kan se nogle af vores referencer nedenfor:

Emil Nielsen X
FC Barcelona
Fra Aarhus Håndbold til FC Barcelona
Kristina Jørgensen
X Győri ETO KC
Fra Skanderborg Håndbold til Győri ETO KC
Jannick Green
X Paris Saint-Germain
Fra Lemvig Håndbold til Paris Saint-Germain
Monika Kobylińska
X CSM Bucharest
Fra Vistal Gdynia til CSM Bucharest
Mads Hoxer X
Aalborg Håndbold
Fra Mors/Thy Håndbold til Aalborg Håndbold
Tomas Axnér
X Team Esbjerg
Fra H43 Lund til Team Esbjerg

Full-service sportsagentur

Som supplement til sportsagentrepræsentation tilbyder vi med BWM Profiling et setup, hvor sportens aktører kan indfri deres fulde kommercielle potentialer i harmoni med deres ønsker.

Sidst men ikke mindst faciliterer vi sammen med vores eksterne partnere i BWM Secure den fornødne sikkerhed i en virkelighed, hvor atleter forlanges at kunne navigere i en avanceret finansiel-, skatte- og forsikringsmæssig hverdag, som ofte foregår på tværs af landegrænser, regler og love.

vores standard | Vores DNA

Vi vil hæve barren for, hvad vores klienter kan forvente

Vi er med på rejsen fra det unge talent til den etablerede landsholdsstjerne og vi arbejder stenhårdt, seriøst og gennemsigtigt for at indfri ambitionerne både på og uden for banen. Derudover assisterer vi klubberne i relation til scouting, talentudvikling og trænerrekruttering.