ALEXANDER LYNGGAARD VENDER HJEM TIL DANMARK

07.januar
2020
Kl: 12:42
Efter 7 år i sydfranske St. Raphael vender Alexander Lynggaard hjem til den danske liga. Han har underskrevet en 4-årig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Alexander Lynggaard skiftede i 2013 fra Nordsjælland Håndbold til St. Raphael. I løbet af de 7 år i klubben har han været med til at opnå store sportslige resultater. Bl.a. har klubben deltaget i EHF Cup Final 4 to gange. En stor præstation for klubben fra den franske sydkyst. Det er også i den syv-årige periode blevet til flere topplaceringer i den franske liga.

Da Alexander Lynggaard besluttede sig for at forlade St. Raphael afstedkom det interesse fra flere klubber i udlandet samt fra den danske liga, men muligheden for at spille i Bjerringbro-Silkeborg fandt Alexander så attraktiv at valget faldt på den midtjyske klub.

Alexander Lynggaard: ”Da Bjerringbro-Silkeborg viste interesse for at skrive en længerevarende kontrakt, var jeg ikke i tvivl om, at tiden var inde til at vende hjem til Danmark. Jeg ser frem til at jagte titler sammen med mine kommende holdkammerater.”

Best Way Management ønsker Bjerringbro-Silkeborg og Alexander Lynggaard tillykke med det kommende samarbejde.