ANTON HAGVALL SKIFTER TIL ALINGSÅS HK

12.januar
2022
Kl: 10:39
Anton Hagvall har i sæsonen 2021/22 været en del af Skjern Håndbold, men vender efter denne sæson tilbage til Alingsås HK på en 1-årig aftale

Han har i denne sæson udgjort et af de bedste målmandspar i den danske liga, da han sammen med Christoffer Bonde i Skjern har stået med højest samlede redningsprocent i hele ligaen. Efter denne sæson skifter Anton Hagvall til svenske Alingsås HK.

"Det er både sjovt og spændende, at Anton vil tilbage til os. Nu får vi igen et af ligaens bedste målmandspar", lyder de flotte ord fra sportschef i Alingsås HK Christer Mårtensson.

I forrige sæson stod Anton med en samlet redningsprocent på 36% og ser frem til skiftet: "Rickard (målmand) og jeg havde en pre-season og en masse kampe sammen og fandt et godt samarbejde. Det samme med målmandstræner Patrik Karlsson, og med Frasse og Dennis, og at alt fungerede så godt, er selvfølgelig en grund til, at jeg ville tilbage. Vi ser også ud til at have en spændende trup med nogle nyerhvervelser og flere spillere, som vil vokse yderligere", siger Hagvall.

Best Way Management ønsker Anton og Alingsås HK stort tillykke med aftalen