BWM-profiler markerer sig på Årets Hold

30.april
2020
Kl: 17:02
Hele fem BWM-spillere er med på Årets Hold i HTH Ligaen. Spillerne er udvalgt på baggrund af MEP-begrebet (Most Effective Player), der samler data fra alle sæsonens kampe.

Målvogter: Anna O. Kristensen, Viborg HK:

Den bare 19-årige keeper har stået på et kontinuerligt højt niveau i sin første sæson i Viborg HK. Hun endte med en samlet redningsprocent på hele 41,3%. Derudover var hun den målvogter i ligaen med flest redninger (305 redninger).

Venstre back: Kristina Jørgensen, Viborg HK.

Landsholdsspilleren har spillet en flot sæson. Hun har haft et stort ansvar defensivt, mens hun offensivt har brilieret med hele 123 scoringer og 93 assist. Det afgav en 3. plads på topscorerlisten og en 2. plads på assistlisten.

Playmaker: Mia Rej, København Håndbold.

Playmakeren er ligaens bedste spiller målt på MEP-scoren. Det skyldes bl.a. et hav af mål – hele 170 af slagsen, hvilket gør hende til den mest scorende spiller i ligaen.

Højre back: Helene Kindberg, Silkeborg-Voel KFUM.

Højre backen fra Silkeborg-Voel fik sit store gennembrud i denne sæson, hvor hun scorede 103 mål. Den flotte sæson blev kronet med en udtagelse til Jesper Jensens første landsholdstrup. 

Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen, Team Esbjerg.

Det blev til endnu en flot sæson fra den træfsikre norske fløj. 94 mål i 23 kampe krydret med mange flotte præstationer i Team Esbjergs flotte Champions League kampagne.

Best Way Management ønsker Anna, Kristina, Mia, Helene og Marit et stort tillykke med en flot sæson.