EMILIE HOVDEN SKIFTER TIL VIBORG HK

02.januar
2022
Kl: 18:37
For præcis to uger siden vandt 25-årige Emilie Hovden VM-guld i Spanien sammen med det norske landshold. Nu er verdensmesteren på vej til Danmark og Viborg HK på en 2-årig aftale.

Hun har været en nøglespiller for det norske tophold Storhamar Håndball Elite og en stærk brik på det norske landshold, men til sæsonen 2022 / 23 sætter den nyudklækkede verdensmester kursen mod Danmark & Viborg HK.

"I Emilie Hovden henter vi en super stærk højrefløj. Vi får en meget kontrastærk og meget afslutningssikker spiller. Jeg har fået et virkelig godt indtryk af hende. Hun er ambitiøs og ærgerrig. Jeg har fulgt hende i nogle år, og jeg har set, hvordan hun har formået at lægge lag på sit spil." siger cheftræner for Viborg HK Jakob Vestergaard.

Emilie Hovden glæder sig også til de nye muligheder og udtaler sig om skiftet: "Jeg glæder mig så meget til at blive en del af holdet. Den danske liga er jo en af de bedste i hele verden, og når jeg får lov til at spille i en klub, der ligger i toppen af den liga, forventer jeg, at jeg kan udvikle mig meget som håndboldspiller.

Best Way Management ønsker Emilie og Viborg HK stort tillykke med aftalen.