IDA MARIE DAHL FORLÆNGER MED VIBORG HK

24.september
2020
Kl: 21:47
Den talentfulde stregspiller har sat sin signatur på en forlængelse med Viborg HK, som gælder for de kommende to sæsoner.

Stregspilleren stortrives i klubben og byen og glæder sig til flere sæsoner i den grønne trøje: ”Jeg har fra starten været ret sikker på, at fik jeg muligheden for at fortsætte i Viborg HK, så ville jeg det. Jeg har det sindssygt godt her, og elsker alle på holdet og alt omkring holdet. Der bliver arbejdet hårdt for, at tingene går i den rigtige retning, og Viborg HK er i gang med et projekt, som jeg virkelig tror på, og det vil jeg gerne være med til at tage hele vejen”. 

Cheftræner i Viborg HK, Jakob Vestergaard, glæder sig over forlængelsen med Ida Marie Dahl og glæder sig til at se hende tilbage på banen: ”Vi har en tro på, at Ida kommer tilbage på samme høje niveau, som inden hun blev skadet, hvor hun spillede rigtig godt og virkelig brændte igennem. Vi tror også på, at det er det samme energibundt, vi får tilbage. Det kan man ikke rigtig tage fra hende, da det ligger implicit i hendes DNA. Hun brænder jo vanvittigt godt igennem både på og udenfor banen, og er måske Danmarks bedste kontrastregspiller. I dén fase af spiller er hun langt, langt bedre end mange fløje, som egentligt har det som speciale. Det kommer vi til at lave mange mål på, når hun er tilbage”.

Best Way Management ønsker Ida Marie Dahl og Viborg HK tillykke med forlængelsen.