KRISTINA JØRGENSEN SKIFTER TIL METZ HANDBALL

07.januar
2022
Kl: 10:25
Efter 5 år i topklubben Viborg HK skifter Kristina Jørgensen efter denne sæson til Metz Handball på en 2-årig aftale.

Hun har netop vundet bronze til VM i Spanien sammen med de danske håndboldkvinder, og i sidste sæson endte hun som topscorer i Bambusa kvindeligaen. Det går godt for Kristina Jørgensen, og hun skifter efter denne sæson til Metz Handball i den bedste franske liga.

"Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre Kristina Jørgensens underskrift med Metz for 2 år. Hun er en af ​​de bedste midterforsvarere i verden, bronzevinder ved sidste verdensmesterskab og Viborg-spiller. Konkurrencen var meget hård i forhold til andre store europæiske klubber. Dette sætter punktum efter flere ugers intense forhandlinger. Kristinas kvaliteter er exceptionelle i forhold til hendes størrelse, hendes vision for spillet, hendes skud og hendes intelligens. Hun er også et bemærkelsesværdigt menneske, som kommer rigtig godt ud af det med Louise Burgaard." lyder de flotte ord fra president i Metz Handball Theirry Weizman.

Kristina Jørgensen glæder sig over det nye eventyr i hendes karriere: "Jeg valgte Metz, fordi jeg vil tage et nyt skridt i min karriere og spille for et af de bedste hold i verden. Pigerne på holdet er alle meget gode spillere, og jeg tror, ​​jeg kan forbedre mig meget ved at træne og spille sammen med dem hver dag. Jeg havde også et meget godt indtryk af Manu som træner, og jeg ved, at han kan hjælpe mig med at forbedre mig som spiller. Jeg snakkede meget med Louise, om hvordan det var at træne og spille i Metz. Hun fortalte mig om alle de fantastiske fans, der støtter os i Arenaen, og hvordan klubben er som familie. Jeg kan ikke vente med at spille i Ligue Butagaz Energie, i Champions League og kæmpe med alt, hvad jeg har for Metz."

Best Way Management ønsker Kristina og Metz Handball stort tillykke med aftalen.