LIGAPROFIL FORLÆNGER MED TTH HOLSTEBRO

05.november
2020
Kl: 11:28
Johan Meklenborg har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med den vestjyske topklub, så de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2025.

Playmakeren føler sig godt tilpas i barndomsklubben og glæder sig over at have fremtiden på plads: ”Det er oplagt valg. Jeg er glad for at være her og befinder mig godt under den rolle, som Søren Hansen har givet mig. TTH er en god med ambitioner om at komme endnu højere op i tabellen, og det håber jeg på, at jeg kan hjælpe med.”

”Der sidder et klogt håndboldhoved på Johan. Han har allerede vist sit værd, og vi er sikre på, at Johan kan udvikles og få en endnu større rolle” udtaler Søren Hansen i forbindelse med kontraktforlængelsen. 

TTH-direktør John Mikkelsen glæder sig ligeledes over forlængelsen: ”En kontraktforlængelse på fire år med en lokal profil – det gør os stolte i klubben. Johan har udviklet sig til en stærk ligaprofil med både skud og overblik i bagagen. Han er en lokal mand, dygtig på banen og vellidt uden for banen. Så vi glæder os til det fortsatte samarbejde, hvor vi har fælles mål om at blive et fast tophold.”

Best Way Management ønsker Johan og TTH Holstebro stort tillykke med kontraktforlængelsen.