SIMON GADE SKIFTER TIL AALBORG HÅNDBOLD

26.november
2019
Kl: 11:07
Den 22-årige målmand, Simon Gade, skifter efter denne sæson til Aalborg Håndbold, hvor han tiltræder på en treårig aftale gældende til sommeren 2023.

Simon Gade har repræsenteret TTH Holstebro i stort set hele sin karriere – dog med en enkelt afstikker til Lemvig-Thyborøn Håndbold. Han har desuden stået et hav af ungdomslandskampe og var med på det talentfulde U21-landshold, der i 2017 hentede VM-sølv hjem til Danmark.

I indeværende sæson er Simon Gade med helt i toppen blandt de absolut bedste keepere i Primo Tours ligaen, og han glæder sig til at tage næste skridt i sin karriere: ”Jeg glæder mig virkelig meget til at tørne ud for Aalborg Håndbold og ser skiftet som det helt rigtige skridt for mig. Jeg ønsker at fortsætte min udvikling og føler mig overbevist om, at jeg kan løfte mit spil til endnu et niveau. Desuden glæder jeg mig til at spille i Jutlander Bank Arena foran det store nordjyske håndboldpublikum og vil gøre alt for at vinde flere titler til klubben”. 

Direktør for Aalborg Håndbold, Jan Larsen, glæder sig over at have sikret sig Simon Gade for de kommende tre sæsoner: ”Simon er et af de allerstørste målmandstalenter i Danmark, og vi er spændte på at arbejde med ham de kommende år. Han har allerede nu vist et højt topniveau, og han har fortsat potentialet til at udvikle sig yderligere. Sammen med Mikael Aggefors kommer han til at fuldende en slagkraftig duo i målet”.

Best Way Management ønsker Simon og Aalborg Håndbold stort tillykke med aftalen.