STORTALENT FORLÆNGER MED GOG

21.december
2019
Kl: 14:40
Mathias Gidsel forlænger sin kontrakt med den sydfynske klub, så de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2022.

”Det er dejligt. Det er super rart at få sat en underskrift på en kontrakt, så jeg bliver her i endnu flere sæsoner. Det er jeg utroligt glad for. Det er en klub, der har været med til at danne mig som menneske og håndboldspiller. Så jeg føler også, at jeg skylder GOG lidt. Og det vil jeg prøve at give tilbage på ved forhåbentlig at vinde nogle titler til GOG” udtaler den talentfulde højre back.

Mathias Gidsel var i midtugen en stor profil på det GOG-mandskab, der slog de forsvarende mestre fra Aalborg ud af pokalturneringen. 

Forlængelsen glæder cheftræner Nicolej Krickau: ”Han har nogle klubmæssige kompetencer. Han har også spillet her i ungdomsrækkerne. Han udvikler sig fysisk, men der er stadig et stykke vej endnu. Til gengæld har han masser af ’smartness’ og hastighed i sit spil at bidrage med. Så det er en spiller, vi er rigtig glade for, og en spiller jeg rigtig gerne vil bygge noget op omkring – så det er en rigtig fin forlængelse”.

Glæden er ligeledes stor hos GOG-direktør Kasper Jørgensen: ”Vi er utroligt glade over at have forlænget aftalen med Mathias Gidsel frem til 2022. Han har specielt i denne sæson fået en større rolle og har virkelig grebet chancen, når han har fået den. Mathias viser altid stor spilleglæde og giver sig fuldt ud og er den slags spiller, vi ønsker at fremelske i GOG. Han kvaliteter hele vejen rundt gør ham til en meget talentfuld spiller, der er ved at udfolde sit potentiale fuldt ud. Vi glæder os derfor meget over, at han bliver i den gule trøje frem til minimum 2022”.

Best Way Management ønsker Mathias og GOG stort tillykke med kontraktforlængelsen.