SVENSK LANDSHOLDSMÅLVOGTER FORLÆNGER MED HERNING-IKAST HÅNDBOLD

09.november
2020
Kl: 12:42
Jessica Ryde fortsætter i Herning-Ikast Håndbold til sommeren 2023. Hun har netop underskrevet en toårig forlængelse med den midtjyske klub.

Forlængelsen glæder HIH-direktør Daniel Grønhøj: ”Det er fantastisk, at Jessica har forlænget med endnu to år i Herning-Ikast Håndbold. Hun er netop udtaget til den svenske EM-trup, hvilket bekræfter os i, at hun er en vi kan stole på nu og i fremtiden. Pt står hun med samlet 44% over hele sæsonen og er suverænt den keeper med den bedste redningsprocent lige nu. Det niveau håber vi på, at hun kan holde i den resterende del af sæsonen og naturligvis de efterfølgende to sæsoner.”

For den svenske keeper var det ikke et svært valg at forlænge aftalen: ”Det var egentlig ikke så svært, da vi begyndte at tale om fremtiden, fordi jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben. Her er et godt sammenhold, og vi har det godt med hinanden, både spillere og trænere. Træningsmiljøet er godt, og jeg kan mærke, at jeg hele tiden udvikler mig i den rigtige retning. Når jeg så samtidig får mine sportslige ambitioner opfyldt, da klubben har som mål at være med i toppen og spille med om medaljer, så har valget faktisk været meget let, også selvom jeg havde følere ude fra andre klubber. Her ved jeg, hvad jeg får, og det er jeg meget godt tilfreds med.”

Best Way Management ønsker Jessica og Herning-Ikast tillykke med forlængelsen.