SVENSK LANDSHOLDSSPILLER SKIFTER TIL NANTES

29.juni
2020
Kl: 21:46
Nathalie Hagman har netop underskrevet en toårig aftale med Nantes Atlantique Handball.

Efter en enkelt sæson i Odense Håndbold er den svenske højreback nu klar til nye udfordringer i fransk håndbold: ”Jeg har hørt mange gode ting om klubben. Jeg tror, at den måde man spiller håndbold på, passer rigtig godt til mig som håndboldspiller. Jeg håber på, at vi kan kæmpe med helt i toppen i den franske liga og levere gode resultater i Europa.”

”Jeg kan ikke vente med at skulle spille i Frankrig. Jeg allerede spillet flere kampe mod franske hold og der er altid en god atmosfære i hallerne, så jeg kan slet ikke vente med at møde tilskuerne i Nantes.” udtaler Hagman i forbindelse med sit skifte.

Nantes-træner Guillaume Surina glæder sig ligeledes over tilgangen af Hagman: ”Hun er en svensk topspiller med masser af erfaring. Hun har allerede spillet mange kampe i Champions League, så hendes erfaring kan vi bestemt bruge i bestræbelserne på at nå så lang som muligt i EHF Cup. Hun kan både spille højre back og højre fløj, så det er en meget alsidig og erfaren spiller, vi får til klubben.”

Best Way Management ønsker Nathalie og Nantes tillykke med det kommende samarbejde.