VILDE JOHANSEN FORLÆNGER MED HERNING-IKAST HÅNDBOLD

14.oktober
2020
Kl: 11:18
Vilde Johansen har efter godt et år i den midtjyske topklub valgt at forlænge sin kontrakt, så de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2023.

Den norske stregspiller er glad for at have fremtiden på plads: ”Jeg synes, det går rigtig godt, og jeg er faldet godt til i Herning-Ikast, så det var i bund og grund ikke så svært i forhold til at forlænge min kontrakt. Jeg føler, at jeg bliver bedre og bedre hele tiden både i forsvaret og i angrebet, så min plan om at blive en god tovejsspiller er godt på vej. Der er mange traditioner i Herning-Ikast, og her spilles der med om medaljer de fleste år, og det er kun med til at gøre det endnu mere attraktivt for mig, så jeg er glad og tilfreds med, at min fremtid er på plads.”

Kontraktforlængelsen glæder Herning-Ikast Håndbolds direktør Daniel Grønhøj: ”At Vilde har skrevet under på en ny 2-årig kontrakt, betyder meget for os. Siden Sarah Iversen har været i lykkelige omstændigheder, har vi i den grad set Vilde træde i karakter. Med Vilde og Sarah på plads betyder det vores 3’er-forsvar ser godt ud sammen med Ingvild Bakkerud, ligesom at vi offensivt har to af de stærkeste kort i ligaen. Så jeg er en meget glad mand på klubbens vegne, og jeg tror på, at vores kontinuitet kan komme os til gode i den kommende sæson”.

Best Way Management ønsker Vilde og Herning-Ikast Håndbold tillykke med forlængelsen.