TEAMET BAG

BEST WAY MANAGEMENT

Her kan du læse mere om personerne bag Best Way Management.

Kristina Bille

AGENT & Partner

+45 40 83 31 26
kb@bwm.dk

Kristina Bille blev den første kvindelige håndboldagent, da hun afsluttede sin karriere som indeholdt +100 A-landskampe, flere slutrunder for Danmark og mange års erfaring fra Champions League-klubber i Slovenien, Norge og Danmark. Som agent har Bille været involveret i nogle af de største nationale og internationale transfers i nyere tid på baggrund af sine tætte og personlige relationer til både spillere og klubber. Cand.merc. i styring og ledelse fra Syddansk Universitet.

Rasmus Skram

Agent & Partner

+45 27 57 09 75
rs@bwm.dk

På grundlag af arbejdsomhed og et stærkt personligt netværk er der sket meget siden Rasmus Skram startede som danmarks yngste håndboldagent. Rasmus har været involveret i transfers med alle de største europæiske topklubber både nationalt og internationalt og er desuden dansk mester med Aalborg Håndbold i 2010; en triumf han dog primært overværede fra bænken. Uddannet cand.merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet.

Søren Barslund

Agent & Partner

+45 25 30 04 89
sb@bwm.dk

Med +10 års erfaring først som FIFA-registreret agent og senere agent med DBU-licens kender Søren branchen ud og ind. Kombineret med en kandidatgrad fra Handelshøjskolen i Aarhus, flere år som investerings- og porteføljemanager i en større dansk bank samt at Søren selv har spillet professionel fodbold gør det ham til fundamentet for BWM Fodbold.

Søren Lindholt

Sportsagent

+45 24 87 50 55
sli@bwm.dk

Ingen ser flere håndboldkampe end Søren Lindholt. Omhyggelighed og nærvær karakteriserer sammen med tilgængelighed og hårdt arbejde hans liv som håndboldagent. Sørens professionelle agentkarriere har for længst overhalet den aktive som spiller i vestjyske ligaklubber, idet han allerede har foranlediget transfers til samtlige danske tophold og den tyske bundesliga.

Sofus Skram

Kommerciel rådgiver

+45 31 49 22 06
ss@bwm.dk

Sofus blev en del af Best Way Management eftersom vi vil være digitalt førende og have fokus på spillernes kommercielle aktiviteter. Sofus har en kandidat i økonomi og IT fra Aarhus Universitet. Han har selv spillet ungdomshåndbold i Aalborg Håndbold og forstår derfor livet som professionel atlet.

Christine Luca

Brand Manager

+45 25 30 28 77
clf@bwm.dk

Christine Luca blev en del af Best Way Management, da vi gennem en stor vækst havde brug for ekstra ressourcer. Christine Luca har en professionsbachelor i Finans og Marketing. Derudover har hun en stor passion for sport og har selv dyrket forskellige sportsgrene.